Så brændte KB Hallen. Sådan rigtigt. Hørte i radioen at Peter Bangs vej var afspærret, men branden var slukket. Da var klokken 6.45. Ringer til jourhavende på nettet og vi bliver enige om jeg lige kigger forbi K.B. Hallen på vej på arbejde. Er på stedet lidt over syv og der er der ikke rigtige billeder i det. Synes dog ikke slukningsrøgen er rigtig ud og ganske vist, lidt efter brænder det i taget. Finder en venlig mormor med altan og rigtig god udsigt over K.B. Hallen. Så går det stærkt og strålevarmen kan mærkes de 150 meter væk hvor jeg står. Sender hele tiden på min WiFi sender og ringer ind til nettet når der sker noget. Elisabeth på nettet laver lige et interview med altanens indehaver over min telefon, mens jeg skyder lidt video.

Polfoto fik selvfølgelig også billederne og det betyder du kan se min billeder -uredigerede – i billedhjul her, her og her – i redigeret version her og videoen her.