Torsdag bød på et valgmøde ud over det sædvanlige – i Anstalten i Herstedvester. Indsatte har også stemmeret og derfor blev der selvfølgelig afholdt et valgmøde i fængslets gymnastiksal. En sort streg midt i salen, markerer hvor dem der godt vil fotograferet sidder og hvor dem der ikke vil sidder. Ikke helt nemt, men det gik. Meget interessant at høre en lidt anderledes debat. Men rigtig fint faktisk.

Fredag gik det så mod Hørsholm og Rungsted Gymnasium. I hovedgaden hænger der kun én valgplakat fra Socialdemokraterne, resten er Venstres og De Konservatives. Så er scenen ligesom klar…..

Sådan kan en valgkamp altså også være, hos de indespærrede den en dag og hos de rige den anden. Hm. Torsdag er det slut ved valgkamp og så manger vi vel bare en dronningerunde og nogle ministeroverdragelser – eller hvad?