Ok, valget er udskrevet, men det betyder ikke der ikke er andre ting at lave. Siden lørdag morgen har jeg lavet følgende opgaver:

Lars Løkke Rasmussen på besøg i indkøbscenter i Frederiksund – helt umuligt lys og helt umuligt at komme til at lave noget ordentligt. Videre til

Herfølge stadion og HB Køge – AaB der spilles på en meget våd bane. AaB vinder og jeg får våde sokker….

Søndag starter med Helle Thorning-Schmidt deler roser ud på Frederiksberg Runddel. TÆT fulgt af spinddoktorer, TV-hold og hvad ved jeg. Det lykkes dog at få et portræt af Helle med en ren baggrund.

Videre til et hotel på Amager hvor Venstre holder “Valgrally”. Det kan de godt finde ud af – fedt jazzorkester! Endnu engang blandingslys og masser af TV-hold. Men sjove billeder.

Hurtigt videre til Parken, hvor jeg er den ene af to fotografer. Den anden er søde, søde Liselotte Sabroe fra Berlingske. Vi sætter os sammen og får hurtigt et par jubelbilleder. Kedelig kamp uden det store, men FCKs føring holder og så gik det….

Efter lidt redigering afsted til endnu en partilederdebat på Amager, Løkke fjoller og Helle griner, jeg redigere billeder og triller hjem efter en ret lang dag.

Mandag går med et par pressemøder med S-SF og DF på Borgen.

Tirsdag byder på Lars Barfoed på besøg hos Siemens i Ballerup, et besøg jeg lige når at få sendt inden der skydes på Vesterbro. Afsted, afsted er lidt presset tidsmæssigt da næste opgave er på Borgen kl. 11 med Enhedslistens pressemøde.

Sender et par billeder via den trådløse sender på mit kamera og så afsted til Borgen og søde Johanne Schmidt-Nielsen.

Derefter til 3F i Hammericksgade og en lille VU demo.

Nu mangler der kun en landsholdstræning i Helsingør og så holder jeg fyraften…..