Det var ikke nogen god fredag for dansk badminton. 5 nederlag og én sejr – til veteranen Peter Gade – lang tid efter Politikens deadline. Billedhjulet ser du her.

Hans semifinale spilles om 2 timer. Indtil da har jeg tilbragt dagen i London sammen med en masse andre turister. Dejligt når der også bliver tid til lidt sightseeing ind imellem. Første punkt på ruten rundt i London var dette museum – englænderne kan et ellers andet med deres museer.

Hvordan man fotograferer badminton? To muligheder: Første og bedste er fra “ringside” tæt på banen med en 70-200 og så en 24-70 eller 17-35. Jeg har ikke min 24-70 med herovre og det ærgrer mig noget. Må huske den hvis jeg skal lave sådan her noget igen. Ellers er 70-200 den mest brugte. Anden mulighed er fra tilskuerpladserne med en 70-200, der er lige kort nok eller med min 400 der er lige lang nok. Der kommer desværre rigtig mange reklamer med i baggrunden. Så bedste position er nok lige ved siden af banen, på knæ for ikke at få reklamerne med. Det går rigtig stærkt, lukketid på 1/1250 eller 1/1600 sek, iso omkring 3200. Kan godt mærke 6×1 timers badminton dækning i min nakke og ryg fra fredag. Glæder mig snart til at holde lidt fri.

Mere følger….