Onsdagen bød på en mindegudstjeneste i Frue Kirke i København.

Pressen sad øverst – iøvrigt samme sted som da Kronprinsen fik sin kronprinsesse – tv havde sat lys, så det var rimeligt ukompliceret. Sender 26 billeder under gudstjenesten fra min Mac med mit 3G modem. Alt virker fint og det går rigtig hurtigt med at sende.

Kronprinsessen måtte tørre øjnene lidt under den smukke “Kringsatt av Fiender “.

Efter redigering afsted til Odense og OB – Panatinaikos. Solen skinnede og så er det svært at lave en aftenkamp i Odense. Nemmere blev det bestemt ikke, at klubben kun ville have vi sad i skyggesiden. Det er helt umuligt at fotografere en spiller i skygge med baggrunden i sol. Efter megen panik og snak fik vi allernådigst lov til at sidde på den side vi gerne ville, men det var ikke den bedste optakt til kampen. Politiken fik kun 5 billeder i pausen, for det var helt umuligt at sende fra banen. Vejen måtte lægges forbi fotografcontaineren og det faste net i pausen. Selv ikke her kunne OB vælge den nemme løsning, så alle fotografer måtte gennem tilskuerne der var på vej efter øl. Nå, men det gik, OB fik udlignet og jeg kunne køre hjem gennem sommernatten og tænke på jeg havde været “Kringsatt av Fiender” to gange den dag…..