Mandag og en lidt lang og hård start på arbejde efter ferien:

07.15 Et par hurtige billeder foran den Norske ambassade i Amaliegade.

Derefter diverse billedhjul fra Norge – der jo er Scanpixland og derfor er vi ret dårligt stillet med kun AP billeder.

10.00 Hurtig rundspørge på Rådhuspladsen

Flere billedhjul – de er altså med at dø af sult i afrika – og derefter

12.00 1 minuts stilhed foran den Norske ambassade. Mange mennesker og blomster. Billedhjul her.

Tilbage på redaktionen går det op for sporten og Polfoto der er VM i BMX i København fredag-lørdag. Hm. Så jeg må turen for akkrediteringscenteret på Lossepladsvej og få mig en akkreditering. Går hurtigt og fint, men jeg må se i øjnene min frilørdag er røget sig en tur.

16.30 Afsted, afsted til Herfølge og HB Køge – FC Midtjylland. Kampstart kl. 19.00. Det er ikke det store i 1. halvleg, men anden halvleg giver 5 mål og en del gode billeder. Sidder sammen med Scanpix søde og dygtige Marie Hald og hygge SMS´er med Lars Rønbøg i den anden ende af banen.

Hjemme kl. 22.

Så er man ligesom tilbage på pinden….