U-21 EM er gået igang og det betyder 4 ture til det jyske de næste 10 dage. Lørdag gik det mod Aalborg og Danmarks første kamp mod Schweiz. Gode arbejdsforhold i Aalborg, “tråd” altså internetkabler lige ved vore pladser ved banen og meget hurtigt net. Flot nyt lys, det eneste vi manglede var – en sejr. Billedhjulet er her.

Søndag først lidt dansk træning i Skørping inden aftenens kamp mellem Spanien og England i Herning.

Der var lidt tid til overs, så jeg tog den meget anbefalelsesværdige tur langs Mariager Fjord til Mariager – hvor veteranjernbanen Mariager – Handest holder til. Der holdt den meget flotte gamle Triangel motorvogn fra Skagensbanen og brummede i sommersolen – dejligt.

Nu hedder det så bold mellem Spanien og England og en lang tur tilbage til København.

Så mangler der kun 3 ture til det jyske….