Jeg her en rigtig god ven i den canadiske by Calgary. Rob Galbraith hedder han. Han er kendt for sin hjemmeside, den ser du her. Da vi startede med det digitale tilbage i 1997, var jeg så heldig at kunne besøge Calgary Herald, en af de første aviser i verden til udelukkende at bruge digitalkameraer. Det var en pionertid uden sidestykke, med alle de problemer det fører med sig. Rob Galbraith lavede en bog med gode råd, den så Polfotos Lars Rivers og afsted til Canada kom jeg. Rob Galbraith, hans kone Lori, billedredaktører og de øvrige fotografer på avisen tog rigtig godt imod mig. Besøget var meget vellykket og året efter kom Rob og Lori til København for at undervise fotograferne i Politikens Hus i digitalfoto.

Rob kigger forbi når han er i nærheden og jeg har også været forbi Calgary en enkelt gang. Vi ses mest på iChat´en, vel engang om måneden. Så er man da orienteret om hvad der går for sig uden i den digitale verden.

Han er også en stor hjælp med det tekniske, som i tirsdags hvor jeg havde lidt problemer med min Ipad og shuttersnitch (mere om det i et senere indlæg senere).

Det løser Rob på ingen tid.

Når det tekniske er klaret, vender vi lige verden og hvordan det går med familierne…..