Ikke meget på bloggen denne uge, her er forklaringen:

Mandag:

Osama bin Laden er død. Meget travlt på netredaktionen, billedhjul her, her, her, her og her. Jeg er helt vild med Pete Souzas billede fra det Hvide Hus.

Statsministeren holder et kort “doorstep” pressemøde på Marienborg.

Derefter ud i bilen og afsted mod Fredericia og et caseportræt til Lørdagsliv.

Så hedder det Odense og fodbold, men inden da finder jeg lige mordstedet for dobbeltdrabet i tusindårsskoven. Mest til arkivet.

Odense stadion ligner sig selv. Det gør Claus Fisker, Scanpix og Lars Rønbøg, Sportsagency også. Kold aften, med en sol der ligger skidt på tværs af banen. OB vinder 1-0, Esbjerg er tættere på nedrykning. Hurtig redigering og så ud i bilen og hjem til København. Hjemme 23.30 efter 16 timers arbejdsdag.

Tirsdag:

Det ugentlige pressemøde med statsministeren. Jeg har godt nok lavet en del af den efterhånden, men de bliver brugt og brugt på nettet.

Resten af dagen går med at lave billedhjul og teste forskellige tekniske ting.

Onsdag:

2020 forhandlinger i Finansministeriet. Taler med Brian Mikkelsen og Margrethe Vestager om Pete Souzas billede fra det Hvide Hus mens vi venter på Pia Kjærsgaard. Vi bliver enige om det er et fantastisk billede.

Må lige en tur i Højesteret tæt på Finansministeriet – forgæves.

Beslutter mig for at spise en let frokost i solen ved Gammel Strand, da en pram med 4 havnearbejdere tilfældigt passerer forbi, igang med den årlige oprydning. Det bliver så til dagens billede på side 2 og et lille billedhjul som du ser her.

Billedet fra Finansministeriet kommer iøvrigt på i fredagsudgaven af Politiken – på analysesiderne.

Derefter afsted til Slangerup og speedway. Reportagen og soundsliden kommer først på i næste uge. Det er altid fedt af fotografere noget man ikke ser hver dag. Hjemme ved 21-tiden.

Torsdag:

Retsagen mod Erik Skov Pedersen starter i Lyngby Ret. Kommer tidligt og det er en god iden. Erik Skov Pedersen kommer i god tid inden retsmødet. Masser af presse, koldt og blæsende. Sender hurtigt fra min MAC fra bilen.

Derefter fyres endnu en DSB direktør. Hurtigt afsted til et “doorstep” pressemøde hos DSB i Sølvgade. Sender direkte fra kameraet. Det står flot i billedsystemet da jeg kommer tilbage til redaktionen.

Laver et hurtigt billede til bagsiden af Politikens rygeraltan. Flere billedhjul og så en forgæves udrykning til en politiaktion på Nørrebro.

Fredag:

På vej på arbejde høre jeg i regionalradioen om en større politirazzia i Køge. Sætter kursen gennem morgentrafikken. Sender hurtigt billeder tilbage og derefter til 2020 forhandlinger i finansministeriet endnu engang.

Jeg elsker at lave politiske billeder. Det bliv ok i dag. Nu må vi se hvad avisen finder på at bruge i morgen…..

God weekend