Lørdagsvagt på papiret.

Starter med brandudrykning lige om hjørnet ude i Brønshøj. En københavnsk normaludrykning fylder godt om hjørnet. 8 biler 24 mand. Sender et enkelt billede til nettet, men ingen dramatisk historie, så det kommer ikke på.

Det kommer så til gængæld de samme brandmænd, men nu lidt senere i Gothersgade til gasudslip. Det stopper trafikken og så er det en bedre historie end en brændende madras i Brønshøj.

Videre til den lille havfrue der nu er kommet tilbage fra sit besøg i Kina. Laver en lille soundslide, som du ser her.

Ud i bilen og afsted til Lyngby stadion, To timer til kampstart mellem Lyngby og Randers, men jeg vil lige sende billeder og soundslide hjem fra presseboksen. Glemmer der er lige lovligt koldt på Lyngby stadion, der jo er nærmest uforandret siden jeg startede på Politikens Pressefoto i 1984!

Får sendt billeder og soundslide inden kampen, er havde flere fotografer pr. tilskuer end normalt, da min jyske freelance kollega Bo Amstrup havde 9 fotopraktikanter fra 2 semester på DJH med til bold. Vi var så i alt 13 fotografer og 1300 tilskuere. Mørkt var det, 2500 iso, men filerne står nu udemærket.

Dagens sidste opgave var et bud på mandagens forside til en historie om støj tæt på beboelse. Her et bud fra Lyngbyvejen. Jeg er 100 procent sikker på det ikke bliver brugt, men hvad f…

100 iso, 6 sekunder, håndholdt.

Fortsat god weekend.