…Souza er “Chief Official White House Photographer” for Præsident Obama. Svensk TV1 havde en udsendelse om ham og hans billeder i går aftes. Meget spændende og meget inspirerende. Forhåbentlig kommer det også på dansk tv. Det handlede også om de andre fotografer i Det Hvide Hus, om hvordan Nixon ikke gav særlig meget adgang og hvordan en af mine store helte, David Hume Kennerly, fik ubegrænset adgang til Præsident Ford. Læs i øvrigt Kennerlys bog “Photo Op“. Hans hjemmeside er her. Der er et eller andet over de amerikanske politiske billeder. Historie selvfølgelig, men også deres tilgang til billederne, ikke for meget photoshop, det er motiverne og vinkler der tæller. Fedt!

Jeg elsker at lave politiske billeder. Det er lige så svært som at lave fodbold. Det handler om tre ting: Man skal være der på det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt og så skal man være lidt heldig.

Det Hvide Hus egen hjemmeside har billeder her og Pete Souzas egen hjemmeside er her