…Adrian hedder min kollega har vagten på nettet i denne uge. Han har været på Amalienborg og lavet denne meget fine lille soundslide om kronprinsens palæ. Det behøver ikke altid at være langt og kræve omfattende redigering.

Bortset fra det nok snart er slut med i løbe Utterslev Mose rundt i korte bukser, er der også en anden ting ved efteråret jeg har et problem med. Lyset!

Nu er det nemlig slut med glødepærer og det kommer til at blive en lang og hård vinter på Borgen og andre steder med dagslys/sparepærer. Det er godt for miljøet, men det gør det meget svært at være fotograf. Det bliver nok som ovenstående portræt af Helle Thorning-Schmidt: Flash som hovedlys.

En side jeg altid venter tilbage til er Strobist der har ALT om lys og lyslægning. Kender du den ikke, så lav en kop varm te og sæt dig tilrette foran skærmen. Ellers er der jo utrættelige Joe McNallys aldrig kedelige blog.

Photokina ruller onsdag og min gode ven Rob Galbraith er på plads og skriver om begivenheden. Læs hans reportager her.