Ikke det store ud i virkeligheden. Ugen der gik bød nu alligevel på lidt nyhedsreportage. Grev Erik Danneskiold-Samsøe blev torsdag smidt på porten af Gisselfeld Kloster. Det ligger nede ved Haslev og det er om 15 minutter! Afgang og sandelig ikke om vi nåede det. Altså ikke til kl 9.00 men 45 minutter senere.

Greven havde ikke så meget der skulle flyttes, men et gammelt flygel skulle dog ud og det kom det så.

Greven selv forlod klosterets 65 værelser i en meget gammel Golf, med en bemærkning om han nu ville til Sverige og “finde noget mindre”.

Jeg sendte 4 billeder fra min PDA undervejs og søde Pia fra nettet ringede fakta hjem til redaktionen. Det er altså fint at komme ud i virkeligheden og lave lidt reportage, noget der ikke kan laves om. Flyglet kom på side 2 i papiravisen.

På vej hjem spiste vi is….

Fredag hed det sandskulpture i Hundested. Jeg fik lavet denne soundslide. Alt i alt tilbragte jeg 30 minutter på havnen i Hundested. Det behøver ikke tage så lang tid at lave multimedia. Køreturen frem og tilbage tog længere tid en optagelse og redigering.

Og så lige lidt links: Check lige den amerikanske fotograf Vincent Laforets blog. Han er rigtig dygtig – også til video.

Reuters udsendte fotografer beretter om Tour de France dækningen her. Det er den eneste sport jeg gider at se på TV. Det er helt forrygende hvad der lavet af billeder fra det løb. Reuters Kai Pfaffenbach fortæller om dækningen af fodbold VM i Sydafrika her.

Min kollega Finn Frandsen har lavet en soundslide fra sin sydafrikatur her.