Der har været ret roligt på gaderne de sidste måneder mht. bandekonflikten. Onsdag var der så pludselig to skyderier i København. Det ene på Frederiksberg og det andet i Tingbjerg ødelagde min Sankt Hans aften.

Jeg måtte overlade min søde niece til hendes forældre og forlade enhedslistens Sankt Hans bål i Utterslev Mose og køre den ene kilometer der er fra mit hjem til Tingbjerg.

Fremme på stedet masser af politi og afspærringer. Det er så der man skal tænke på hvor man er, hvad man laver og hele tiden have en plan B for hvordan man kommer væk fra stedet. På overfladen er der roligt på sådan et gerningssted, men lige under den rolige overflade er der mennesker der ikke vil have pressen reportere fra stedet. Onsdag skete der ikke noget i Tingbjerg, men forleden kom en kollega fra en anden avis i klemme, dog uden der skete noget.

Kollega Finn Frandsen, der netop er kommet hjem fra Sydafrika skrev i en mail til mig kort før kampen mod Japan, “Pas nu på derude…” og han har ret. Jeg passer på.

Finns billedhjul fra kampen mod netop Japan ser du her, hans livehjul her (kun første halvleg da det trådløse gik ned i anden).

Selv var jeg på den klassiske sommerreportage hvor studenter danser om krinsen på Kgs. Nytorv. Vil du i sommerhumør så klik her.