Jeg kan bedst lide nyheder – og sport.

Tirsdag var det nyheder der stod på programmet. 06.52 ringer jourhavende fra nettet: Brand i Bredgade.

Afsted, afsted.

Det vigtigste ved et godt pressefoto er at være der når det sker. Indrømmet, det havde brændt et par timer, men der var stadigvæk røg og flammer over bygningen. Hurtige PDA billeder ind til redaktionen.

Efter en times fotografering tilbage til redaktionen og redigering. Laver også lidt video du kan se under artiklen her. Derefter var det tid til billedhjul. Se billeder fra befrielsen her, 35 året for Vietnamkrigen her, oliekatastrofen i den mexikanske golf her, branden i Bredgade her, og det britiske valg her.

Frokost og planlægning af dækningen af FCKs mesterskabskamp onsdag aften.

Udrykning til Svanevej hvor Politiet har anholdt flere HA´er. Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har været der til en razzia. Det er det samme billede hver gang, men det er det der får læserne til at klikke på historien: Nyhedsbilledet…..

Derefter en tur forbi brandstedet en gang til og et hurtigt billede til nettet.

Så hedder det pressemøde foran Politigården. DR og TV2 News er på pletten, stakkelse TV journalister der skal “træde vande” – godt det ikke er mig.

Scanpix Jens Nørgaard var der også……

Så det blev altså nyhedsbilleder der kom i kassen idag. Fedt.

I morgen laver jeg sport……