Jeg havde nok at se til torsdag i denne uge. Følg med her:

07.30 Mødetid på redaktionen, laver et billedhjul med vulkanen, kun afbrudt af hele fire klokker fra Ritzau. Se hjulet her.

08.30 Rasmus Klumps skib skal hejses over hegnet ved Tivoli. Til kulturen side 2.

10.00 Afgang med søde Dorthe Hygum til Søborg og interview med forfatteren Peter Rønnøv-Jessen, aktuel med romanen “Oldtidskundskab”. Til “bøger” i næste uge. Dejligt lys ind af vinduet, bliver dog afbrudt af telefonen med en ny opgave.

11.30 Henter “farlige Frank” Hvilsum fra nettet og ruller for 3. gang i denne uge til lufthavnen. Denne gang for at lave en rundspørge: Er du bange for at flyve i en askesky? Det var der ingen der var.

Skyder lidt arkivbilleder fra ankomsthallen. De er på allerede om eftermiddagen……

12.57 Kigger lige forbi flyvergrillen og en lille historie om flyspotterne, der jo har ligget stille i 6 dage.

Skyder igen lidt arkivbilleder af startende fly. Så ringer telefonen – ny opgave.

13.30 Hurtigt billede af Nørreport Bodega – ved ikke hvad historien handler om, men det er nu heller ikke nødvendigt for at fotografere en facade…..

13.45 Tilbage på redaktionen og starter med at redigere netbillederne, der jo skal på før papir avisens.

14.40 Afgang med netjournalist Rikke Fauerfeldt til Advokat for Caroline Wozniacki Thomas Berg på Oslo Plads. Hurtige portrætter og tilbage på redaktionen og mere redigering. Ville gerne lave et billedhjul på Don Ø der har afskedreception, men dropper det da jeg ikke kan nå det.

16.30 Afgang til Farum og fodbold. Myldretid, godt man ikke skal køre i den trafik hver dag.

18.00 FC Nordsjælland – Vejle. Sidelys og en forskel på 6-7 blænder på banen. Kedelig kamp, kun det sidste kvarter sker der noget. 2 mål og lidt ballade med Vejles tilrejsende tilskuere. Sammen med Lars Poulsen fra Ekstra Bladet leder vi efter ballademagerne efter kampen sammen med et større politiopbud.

Bliver overfuset af en eller anden official fordi jeg er klatret op på en skraldespand for at få et billede af en af de anholdte Vejle tilhængere, Lars fastholder dramatikken…… Sender billeder og ruller fra Farum kl. 20.20 efter en dag hvor bladet fik noget for pengene…..