Det er vinter, det er mørkt, lyset er blandet, der er ikke nok af det og så er det koldt…..

Bare det snart er forår, så det bliver varmere, lyset bedre osv, osv. Indtil da er det det lange seje træk. Som de studerende ovenfor. De trak tov foran Københavns Universitet i protest mod nedskæringer.

Hvis man nu var svensker og sportsfotograf, så skulle man til Vancouver og OL. Læs mere om det på Daniel Nilssons blog her og Jonas Lindkvist hjemmeside her, hans blog på Dagens Nyheter er her.

Ellers kæmper jeg lidt med at lære mine mk IV´er at kende. Det går ok, men jeg synes jeg har lidt problemer med at få billederne til at stå lige så flot som mine trofaste mk II´er. Det kommer, det kommer, indtil nu er det lidt op ad bakke……

Dagens sjoveste billede er min gode kollega Jens Nørgaard, Scanpix, der var stand in for statsministeren på Christiansborg inden pressemødet på borgen i dag…..

I den mere alvorlige ende holder min kollega Peter Hove Olesen foredrag om sin tur til Haiti på mandag i Pressen. Vil du med så kig her.