Onsdag var dagen hvor jeg rundede de 25 år i Politikens Hus. Det føles ikke som så lang tid og det tror jeg skyldes de uforudsigelige arbejdsdage og de mange gode kolleger.

Mange var mødte op til min udstillingsåbning og det var rigtig hyggeligt. Min gode ven Rob Galbraith har været så venlig at henvise til min soundslide med udstillingsbillederne og det betød at jeg i onsdags rundede 100.000 klik på min hjemmeside og min blog. Lidt sjovt.

Dagens “historien bag billedet” er et billede der er med på udstillingen. Det er taget i 2003 i Calgary. der er hjemby for netop Rob Galbraith. Jeg var på kursus hos Rob og bagefter var vi var med til “Calgary Stampede” som rodeoen hedder. Jeg lavede en lille side i PS da jeg kom hjem og det resulterede i et par læserbreve fra dyreværnsaktivister.

Men det så altså ikke ud som om de små kalve led nogen overlast. Det var meget værre for rytterne – der var mange er blev båret fra banen. Det er taget med Nikon D1H og en 300 mm.

Nyd weekenden og det gode vejr – der kommer flere historier i næste uge