Der er VM i atletik i Berlin og i går blev der løbet 100 meter. Ikke uventet vandt Usain Bolt med ny verdensrekord. Ovenstående er fra OL i Beijing. Jeg ville gerne have været der, der er så fedt af fotograferer, men jeg er jo ferieramt… Så det på svensk TV og der var den gode historie.

For Bolt var ikke hurtigst. Det var Reuters Kai Pfaffenbach – jeg så det selv. OK, det var måske lige efter Bolt var kommet i mål og han var måske begyndt på æresrunden, men Kai var der, med alle sine kameraer og han løb baglæns!

Du kan læse om Kai her. Han er en rigtig dygtig bureaufotograf. Øverst ses han ved VM i Helsinki i 2005. Han fortæller om løbet på Reuters blog her.

Det var også der jeg fotograferede Reuters Gary Hershorn som stand-in da alle skulle opstille remotes. Han har en lille klumme på reuters hjemmeside. Se den her.

Vil du læse mere om VM i atletik, så klik på Bildbyråns Daniel Nilssons blog.