Helt færdig. Tror jeg nok. Altså med min lille udstilling. 52 billeder er det blevet til. Ca. 2 pr. år i Politikens Hus.

Her et fra besættelsen i Ryesgade tilbage fra 1986.

Nu bliver det spændende om de kan printes ud og man stadigvæk kan se hvad de forestiller. Jeg har haft store problemer med de gamle billeder – altså dem fra før digitalalderen. Negativerne er ofte væk, så meget er scannet ind fra papirkopier og det er ikke optimalt. Nu må vi se om de holder. Er I klar over hvor meget skidt der kan sidde på et 20 år gammelt negativ der har ligget i en papirpose i arkivet – det er meget! Utroligt så kornet mine gamle Tri-X negativer er her 20 år efter….

De digitale “negativer” er meget mere medgørlige: ingen ridser eller støv – måske ikke de største filer altid, men meget bedre udgangspunkt.

I morgen køres det til print og så ser vi.

Indtil da, kig forbi Politikens Hus og se Thomas Lekfeldts billeder om kræftramte Vibe.