“Er du ved at tælle ned til din orlov” spurgte kollega Frandsen i mandags. Jeg må have set lidt træt ud, men det var også en hård søndag. Politiken er “med” i Copenhagen Marathon, så der var store planer for søndagen.

Ganske kort: jeg er svær at stresse, men det var lige før i søndags. Jeg havde alt for mange special bestillinger fra Lørdagsliv, nettet, mandagsavisen osv. Jeg endte med 8 CF kort med billeder og redigerede lige ved 120 billeder. Puha! Vil du se nogle af dem er der et billedhjul her og en soundslide her.

Jeg har brugt to Canon 1D mk II med 16-35 og 100-400 og så en PDA til at sende til nettet. 

Dagen sluttede ikke med marathon, FCK blev jo danske mestre, så jeg lavede et billedhjul med glade FCK´er her. Det er Ekstra Bladets Lars Poulsen, Danmarks bedste sportsfotograf, der er mester for billederne.

Men hvad er det med orlov, spørger du måske? Jo, det er så snedigt at vi på Politiken hvert 6. år har 3 måneders orlov – med løn! Så september, oktober og november skal jeg ikke møde på avisen/nettet. Sommerferien tager jeg i august, så det bliver altså til 4 måneders fri.