Prins Joachim og prinsesse Maries lille nye prins blev båret ud fra Rigshospitalet i dag. Så det royale cirkus var på plads. Ligesom der er faste fotografer til f.eks. fodbold, så er der også faste fotografer på de kongelige. 

Nogle af dem er  nogle ret sjove typer. 

Det går slet ikke uden en stige tænkte jeg, da jeg fik opgaven 2-3 timer får udmarchen fra Riget. Så jeg medbragte en stige og anbragte min lille Edirol optager på et trin for lige at lave lidt “cleansound” fra begivenheden. 

Det vil jeg gerne advare imod. Hver gang man bevæger sig på stigen giver det nogle klik lyde på optagelsen – så gode råd var dyre. Lyden fra Ritzaus video blev redningen på den soundslide jeg lavede. Se den her. Tak Ritzau.

Da der ikke måtte bruges flash, medbragte jeg en 200/2.0 for at have en blænde ekstra i forhold til min 70-200/2.8. Det gav bl.a. dette billede af den lille ny…