….var den bedste til at juble efter en scoring. Dengang for efterhånden meget længe siden, dengang da Parken hed Idrætsparken, filmen hed Tri-X, kameraet Nikon F3 osv.

Jeg er med andre ord igang med at finde billeder frem til min lille udstilling og fandt denne kopi i Polfotos arkiv forleden. Søde Stine var med og hjælpe, for der er mange billeder i kælderen. Jeg vender tilbage med mere om Polfotos arkiv senere, men jeg fandt altså Flemming Povlsen med billedtekst og røde fedtstreger fra redaktionssekretæren. Bagsiden var faktisk også ret sjov:

17-05-89 – der er godt nok længe siden! Men det var en god kamp, vi slog Grækenland med 7-1. Kollega Frandsen og jeg havde alle målene (vi sad i hver sin ende) og hvilke billede sendte så billedredaktør Jørgen Fischer så til Reuters? Det græske mål selvfølgelig! Det var på alle forsider i Athen dagen efter – han var rigtig god ham Fischer.

Ellers har ugen budt på lidt bandekrig, fodbold, statsminister pressemøde, universitetsbesættelse mm, altså ganske som vi plejer….. Og dog, kollega Dalsgaard og jeg er igang med at få Canon 5D mk II videofilerne til at køre på vores fotosite på pol.dk. Det er rigtig svært, men vi får det løst snarest og så skal I bare se……

God weekend