….er mit øgenavn på Politikens Sport. Det er jeg lidt stolt af. Det har nogen gange været lidt svært til fodbold – min 70-200 er ikke den bedste mht. autofocus. Men nu har jeg mulighed for at leve op til mit øgenavn igen. Jeg har nemlig indkøbt et stk. 135/2.0. Og den er skarp, knivskarp! Jeg brugte den mandag i Parken til bl.a. at skyde ovenstående.

Fedt!

Tirsdag var jeg på Danmarks Journalisthøjskole og undervise 2. semester på billedjournalistuddannelsen. Det er altid hyggeligt, selv om det betyder afgang fra København kl. 05.30! De var rigtigt søde og meget interesserede i al teknikken.

Onsdag fik jeg så ny chef! Fotochef Per Folkver vil – meget forståeligt – gerne ud og fotografere igen. Ny mand i chefstolen bliver min kollega Thomas Borberg. Godt han gider, for det er et hårdt job med alle de møder. Held og lykke til ham. 

Næste uge er al ferie afviklet og så hedder det arbejde frem til august. Forhåbentlig med skarpere billeder……