…og sidste dag i ferien. Det fik mig til at opdatere min hjemmeside med et par soundslides. Se dem her. Klik på “soundslides”.

Den ene af dem er fra sidste Brøndby-FCK kamp. Den er et eksempel på hvordan man meget nemt kan lave en lille ekstra multimedia produktion uden de store armbevægelser. Det er kun lidt reallyd fra tilskuerne, men det giver stemning og så er det nemt og hurtigt at lave, det ligger klar på Pol.dk inden for et time efter kampen.

Det behøver jo ikke være den store forkromede produktion hele tiden. 

Der er gang i debatten omkring soundslides vs. video på pressefotografforbundets hjemmeside. Se debatten her. Jo, jeg ved godt det også handler om avisdøden i USA, men det handler også om hvordan vi bruger multimedie delen af vores arbejde.

Der er også ivrig debat på sportsshooter.com ´s debatforum. Se f.eks her, hvor der er forskellige meninger om video hjælper en til at beholde sit job. Gå lidt ned og læs Jesse Beals indlæg. Det har ikke hjulpet at han lavede video – journalisterne har overtaget både stills og video på de aviser han arbejdede for….