Mit lille blogindlæg i går har vakt en del opmærksomhed. Ikke mindst fordi journalisten.dk bragte en historie om det i eftermiddags. 

Der er åbenbart nogle af mine kolleger, der har misforstået det. Jeg vil gerne præcisere: jeg synes ikke, mine kolleger er dårlige fotografer, og jeg synes ikke, min fotochef er en dårlig fotochef. MEN det rokker ikke ved den kendsgerning, at Politikens journalistiske linje ikke giver tilstrækkelig plads til gode reportagebilleder. Noget, der var kendetegnende for Politiken bare for nogle få år siden. Når jeg mener nettet overtager fotojournalistikken, så er det fordi, der her er ubegrænset plads til bl.a. multimediefortællinger. Det arbejder både jeg og flere af mine kolleger på i øjeblikket. 

Når jeg skrev, at der er fotokrise på Politiken, mente jeg altså ikke, at mine kolleger er dårlige fotografer, tværtimod, men at avisen gør for dårligt brug af dem.