….de er til Årets Pressefoto.

Jeg var ekstra på arbejde i fredags. Havde egentlig fri, men der manglede fotografer sagde chefen torsdag. Ok, så kom jeg altså på arbejde på en fridag (!). Der var ikke fotografer på arbejde fordi de fleste var i Odense til Årets Pressefoto og alle de gratis øl. Der sad jeg så og kunne fornøje mig med en hoppende demonstration foran undervisningsministeriet…..

Nå, men jeg havde da ikke tømmermænd efter den oplevelse. Næste gang siger jeg nej til en ekstravagt til Årets Pressefoto. 

Sidder nu i Århus og gør klar til endnu et kursus på den journalistiske efteruddannelse. 10 gode kolleger skal lære alt om soundslides frem til onsdag. Jeg underviser jo når jeg har fri, så faktisk har jeg ferie de næste to uger – dejligt ikke at skulle køre på endnu et statsministerpressemøde (går han snart af eller hva`…) eller skyderier på Nørrebro. 

Når jeg er hjemme kommer jeg med en lille præsentation af min Dell Mini 9 med OS X-styresystem. Jeg har den oppe og køre i fin stil – nu mangler jeg bare en lille test ude i felten. 

Og Årets Pressefoto? Jo, det er helt iorden – Peter Hove er en god dreng. Politikens Københavner oplag kunne godt nok ikke trykke det, men det det så fint ud i TV-avisen for lidt siden.

Hvis man skal sige noget omkring vinderbillederne fra Politiken, så synes jeg det med alt tydelighed viser hvor stor fotokrisen på Politiken er. Vinderbillederne fra Grarup og Hove er IKKE taget på reportageture for Politiken, men på opgave for det tyske ugeblad Stern og på en ferie. Hvis det ikke snart bliver bedre, så der rent faktisk kommer reportagebilleder i avisen – dagligt – så overtager nettet snart alt fotojournalistik.

Som det er nu laves der kun aktuelle nyhedsbilleder til nettet – der må snart ske noget…

Nu tager jeg lige 3 dage med undervisning – så kæmper jeg videre….