…at være på vagt i disse dage.

Der sker noget hele tiden.

Politik

Chokoladekunst

Skyderier

Jeg har brugt en del af ugen i skatteministeriet hvor der forhandles på livet løs. Ikke noget nemt sted at fotografere, sparepærer i loftet og sollys ind ad vinduerne, ikke sjovt. Der er også en del tv-hold og journalister der alle sammen skal have det hele på bånd, så vi står tæt.

Men det går. Papiravisen brugte faktisk et nyhedsbillede fra forhandlingerne forleden. Det gør de sjældent efterhånden. Nå, men nettet de får – og bruger – rigtig mange billeder.

Jeg har også været forbi Bella Centeret og en konditorkonkurrence i chokoladekunst. Se min soundslide her.

Fredag endte med endnu et skyderi og en død mand i Mjølnerparken på Nørrebro. Så jeg tog fra min lænestol og en engelsk krimi ud i virkeligheden og mere kriminalitet. Ikke nogen nem opgave, der er mørkt på Nørrebro, så det blev 1/6 bl. 2.8 og 1600 iso.Så skal man ikke ryste på hånden for meget…

Den amerikanske avis Rockey Mountain News lukkede fredag. De har vundet utroligt mangepriser, men der var ikke nok penge i kassen og nu er 210 reportere og fotografer uden job. Se en video fra lukningen her.

Min gode ven og kollega på Sydsvenskan, Lars Dareberg, vandt 1. pris ved Årets Bild i Sverige i går. Grattis med det Lars. Se vinderbillederne her.

Og min Dell mini 9? Det går hastigt fremad, mere følger i næste uge….

God weekend