Så er vi i gang med VM og de danske herre vandt 40-27 over Brasilien lørdag aften. Det skete under de nok dårligste arbejdsforhold jeg har haft til en slutrunde. Der er kun plads til fotografer i den ene side af banen og den ene ende er forbeholdt AP, Reuter og Epa. Ikke optimalt. Til gengæld er den trådløse internetforbindelse  rigtig hurtig så jeg behøver slet ikke at pakke billederne.

Her er nogle af billederne fra i går, ikke det store sus, men det kommer nok. Min soundslide fra kampen kan du se her.

Kampen bød på et muntert indslag, se det her.

Min kollega Jan Grarup er inde i Gaza og har lave nogle serier. Se dem her og her. Jeg kan forstå på nogle af de e-mail der ryger over billeddesken derhjemme, at han og vores reporter Adam Hannestad skal have deres blodtype skrevet med tuch på skulderen, hvis nu det gik galt. Jeg forstår ikke de tør, men hatten af for der er nogen der gør det. Pas nu på Jan og Adam.