Om 3 dage tager jeg til håndbold VM for herre i Kroatien. Billederne nedenfor er fra sidste år i Norge, hvor de danske herre vandt EM Guld.

Den lille by Porec lægger ryg til de 5 indledende kampe fra på lørdag. Jeg skal dække begivenheden for Politiken, Politiken.dk og for Polfoto. Og hvis der er tid tilovers også lave video til Politiken.dk´s net-TV. 

Så mon ikke jeg får nok at se til. 

Lige nu prøver jeg at pakke, det kan jeg godt bruge lidt tid på. Hvad skal med? Noget er helt sikkert, som f.eks. en 200/2.0 og en 400/2.8. To Canon 1D mk II og en i reserve samt min Canon G9 til video. To computere, min MacBook og min gamle G4, alle kablerne og opladere. En 16-35, en 70-200 og en flash skal vel også med. En telekonverter 1.4 og så en 100/2.0 og en 28/1.8 som reserve objektiver. Mon ikke det går…..

Jeg blogger fra VM, så klik ind her og hør hvordan det går for pressens udsendte (og håndboldspillerne….)