I denne uge er der deadline på Pressefotografforbundets “Årets Pressefoto”. Indrømmet jeg havde egentlig ikke lyst til at sende noget, jeg synes 2008 var et fint år rent arbejdsmæssigt, men ikke rent fotografisk. Nu blev det til 5 billeder, alle sport, og så ikke mere. Hvorfor? Jeg synes ikke rigtigt der var noget der holdt hele vejen, så derfor. Det vigtigste for mig med den konkurrence er altså at få en slags status over året rent fotomæssigt og det fik jeg. Men det blev altså kun til 5 billeder. Det må være nok. Jeg har mange kolleger som går meget, rigtig meget op i det. Årets Pressefoto har udviklet sig fra en god kollegiel konkurrence med 5-6 priser til et monster med 14 førstepræmier og 12-13 hædrende omtaler, rød løber til overrækkelsen osv. Jeg synes personligt det er lidt for meget. Det er vel vigtigst hvad læserne/bruger synes….