2008 går på hæld, det har været en meget travlt år for mig. Med nyt job på nettet og tilhørende “flydende” arbejdstider og rigtig mange undervisningstimer, har jeg ikke ligget på den lade side. Men årets absolutte højdepunkt var OL i Beijing. 

Blog Image

Her er holdet på muren dagen efter OL sluttede. Der var godt flot – og meget varmt.

Et af mine nytårsforsætter er at forsætte med at opdatere min hjemmeside og min blog. Et andet er at lære at lave video til nettet. Og så skulle de 500 km jeg har løbet omkring Utterslev Mose i 2008 gerne blive til mere i 2009.

Min gode kollega Lars Dareberg – fremragende svensk pressefotograf fra Malmø – er gået hen og blevet billedchef på Sydsvenskan. Han var der i forvejen som fotograf og nu skal han så være chef og til møder hele dagen….. Held og lykke Lars – jeg ved det går godt, men er det sjovt?

Ikke mere nu, en bedre middag venter, rigtig godt nytår. Vi ses i 2009.