Det var bare endnu en dag på kontoret, men en af de mere sjove.

Det ved man det bliver når der kommer to klokketelegrammer med 15 min mellemrum kl 6.05 om morgenen. Telegram 1: Stein Bagger lander 8.21 i lufthavnen og Telegram 2: Jordskælv i København! Jeg var i bad og mærkede noget, men min kære kone mærkede rystelserne. Nå, men det stod hurtigt klart der ikke var nogle ødelæggelser i København, så afsted med Video-John og journalist Kirsten Nielsson til Lyngby Ret. Den var godtnok flyttet fra sit sædvanlige sted ved politistationen, men Kirsten fandt hurtigt ud af det og så havnede vi det rigtige sted. 

Tonsvis af Tv hold og pressefotografer. Et hurtigt billede ind til nettet af politibetjentene der bevogtede retsbygningen.

Blog Image

Det var kun én indgang det var sandsynlig han ville bruge, så der stod vi se så allesammen. “Han kommer i en lukket kassevogn” lyd det i telefonen fra souschef BoSøndergaard inde på Rådhuspladsen. Så jeg tog opstilling med min gode kollega Lars Krabbe i hækken ved retsbygningen – tænk vi får penge for det her…. 

Blog Image

Så var det bare at vente på Bagger. Det gjorde han så, bang, bang 4 sekunder, så var bilen forbi. Jeg fik dette billede – med flash –

Blog Image

og dem her på den korte tid der var til rådighed. 

Blog Image

Blog Image

Sjov dag på kontoret….