Vi står foran nogle ordentlige udfordringer i mit fag – pressefotografiet. I en tid hvor nettet giver flere og flere klik og avisernes oplag falder nærmest frit, er det bare om at udforske nye metoder at formidle….

Så jeg prøver at lave video engang imellem. Ganske vist har politiken.dk tre videofotografer, men de kan ikke være alle steder. Så til terrorretsmøde i Glostrup i tirsdags skød jeg lidt video med min lille Canon G9.

Blog Image

Den er ikke så tosset til det, det er nærmere ham klummerhovedet der betjener det der skal øve sig lidt…. Du kan se resultatet her. Det er på ingen måde fantastisk, men jeg tror det er den eneste måde at lære det på: ud i marken, tryk på knappen og vær ikke bange for at lave fejl. Jo flere fejl, jo mere lære du. 

Nu vil jeg begive mig ud i regnen og lave nogle flere fejl til Brøndby – FC Midtjylland. 

Man bliver aldrig uddannet i dette her fag….

God søndag.