Blog Image

Nogle uger er mere travle end andre. Nogle dage er mere travle end andre. Som f.eks. tirsdag hvor jeg startede med dom i terrorsagen fra Glasvej i Glostrup og derefter var til radikalt gruppemøde på “Borgen”, som Christiansborg kaldes til dagligt.

Det kan godt være hårdt at være fotograf ind i mellem, men politikere de er godt nok på hele tiden. Det må være hårdt……

Blog Image

I torsdags kørte jeg hjemmefra allerede kl 5 for at være på Journalisthøjskolen og holde mit “fodpedal” foredrag -om sportsfotografering for de studerende på 2. semester. (det hedder det, fordi jeg fortæller lidt om brugen af “remotes”, fjernudløste kameraer, hvor man bl.a. kan bruge en fodpedal).

Blog Image

De skal med mig til Brøndby – Midtjylland på søndag for prøve sportsfotografering for første gang. Derefter kastede jeg mig i bilen og kørte til Ringsted hvor jeg kl. 18 for at undervise gode kolleger fra kreds 2. i soundslides. Så morgenen var jeg sammen med de unge og aftenen med de mere rutinerede kræfter. Det var en rigtig lang dag, men meget hyggeligt.

Check lige min gode svenske kollega Lars Darebergs blog, hvor han skriver om opgaver og rejser han har været på for flere år siden.