Mandag aften spillede håndboldherrene igen. Igen en kamp “der skulle vindes” og søreme om de så ikke gik hen og vandt.Blog ImageDet er altid godt at fotografere håndbold, der er aktion på drengen selv om der går stærkt nogle gange. Der er ikke megen skarphedsdybde på en 200 mm på bl. 2, men tager man tilstrækkeligt mange billeder, går det nok. Soundsliden er her.
Efter 3-4 timer søvn var det op og afsted til spydkast hvor Christina Scherwin kastede 10 meter kortere end hun plejer i første kast og overtrådte de to andre. Ikke mange billeder i det.Blog ImageDerimod mødte jeg denne Italienske fotograf, med intet mindre end en gammel Rolleiflex med film i og det hele. Det er ikke bare David Burnett, der bruger gamle kameraer. Mærkeligt at se en virkelig dygtig fotograf som David med et Lomo. Jeg forstår det ikke, er det ikke mere form end indhold?