Endelig skete der noget! Den danske guldfire vandt sjovt nok guld i roning i dag i Beijing. Godt med medaljer, det giver gode billeder og meget arbejde for de udsendte fotografer.Blog ImageMan tager så mange billeder at det ikke er til at overskue bagefter i det godt klamme pressetelt. Nu er vi også på snart anden uge af Ol og alle er trætte. Man kan klare sig med 4-5 timers søvn i en uge eller så, men så begynder det også at gøre ondt….Blog ImageVi havde ikke lang tid til at lave billeder bagefter, for vi skulle videre til reception med de danske Ol-deltagere og Kronprinsen. Blog ImageSå måske sender jeg for meget hjem, men hellere for meget end for lidt. Når jeg laver soundslides kræves der omkring 25-30 billeder, det betyder som regel jeg også sender alle de billeder hjem til redaktionen, nu er de jo redigeret. Blog ImageUgebladene er også hernede, de er her ikke for sporten, men fordi Kronprinsen er her. Så vil jeg godtnok hellere lave sport.  Men han virker nu ret hyggelig, Kronprinsen. Han uddelte kongelige kram ved receptionen, der var ikke noget der….. Se soundslide her.
Nu bliver jeg altså nødt til at sove lidt. I morgen venter håndbold eller banecykling.God nat!