Et Ol betyder også man møder en masse gode kolleger. Her ses f.eks.  Jyllands Postens Lars Krabbe og Scanpix  Claus Fisker til håndboldkamp torsdag i Beijing. Dem rejser jeg meget sammen med, altid til håndbold. Blog ImageEn anden god kollega er Reuter fotografen Jerry Lampden. Han er hollænder, men tilbringer ikke megen tid i sit hjemland. Han dækker svømning de første 10 dage og så atletik bagefter. Sådan arbejder bureaufotograferne. Vi andre dødelige må drøne fra sted til sted og sport til sport for at dække danskerne.
Blog ImageJerry er rigtig dygtig. Det samme er Sports Illustrated drengene samt Mark Terril og Anja Nideringhaus fra AP. Hvor mine svenske kolleger er henne ved jeg ikke. Sydsvenskans Lars Dareberg har jeg ikke set endnu, men han dukker nok op. Og så er vi samlet, The usual suspects…