Efter 4 måneder på politiken.dk, politikens netavis er jeg pt. tilbage på papiravisen omend kun på weekendvagten. Denne weekend bød på boksning i Brøndby Hallen.Blog ImageHer er mine gode kolleger Lars Rønbøg og Torben og Sisse Troyer ved at sætte deres computere op inden kampene går igang. Torben og Sisse er far og datter og det var første gang de var på opgave sammen. Selve stævnet var som det plejer, først en del ikke særligt vigtige kampe, bl. a.denne som resulterede i en del blodsprøjt på pressepladserne, min skjorte og min computer.Blog ImageDet var ret mørkt i hallen, så jeg måtte helt op på 1600 iso for at få det hele til at gå op. Boksning fra ringside skydes iøvrigt lettest med en 24-70 mm. Men kan godt supplere med en 70-200 mm, men ellers er det en 24-70 mm man skal have med. Først og fremmest handler det sådan en aften om at være meget hurtig med at få sendt billeder hjem, nettet bruger uanede mængder af billeder så det er bare om at rubbe neglene.
Blog ImageMikkel Kessler vandt ikke overraskende sin titlekamp. Se min soundslide her. Efter 6 timers boksning, meget akavede arbejdsstillinger og megen redigering, kan jeg ikke sige andet end det var godt at komme ud i sommernatten og få noget frisk luft…..