12.941 billeder, 20-30 videoer, masser af ventetid på Borgen, kolde fodboldkampe og en del kilometer i C3´eren blev det til i 2024. Jeg klager bestemt ikke, jeg er nemlig en af de efterhånden meget få fastansatte pressefotografer der er tilbage i Danmark. Det føles lidt som om man sidder på en lille båd i et meget oprørt hav. Det er et meget stort privilegium at have det job jeg har, så jeg nyder hvert sekund. Om fire dage fylder jeg 63, og har efterhånden arbejdet som pressefotograf i 45 år. Til sommer har jeg været i Politikens Hus i 40 år(!) Virkeligt underligt at tænke på, det er gået hurtigt synes jeg. Hvornår jeg stopper i dette fantastiske job ved jeg ikke. Det kommer an på så meget: Hvordan det går i dagbladsbranchen, holder kroppen til slæberiet med alle telerne, men nu ser vi.

Tilbage til 2023, der kun bød på enkelte rejsedage til Sverige, Polen og selvfølgelig Herning. Men i 2024 ser det sgu lidt tæt ud. Januar byder på EM i herrehåndbold i Tyskland, juni og juli EM i herrefodbold i – Tyskland! og så OL i Paris i juli og august. Det er på den anden side af to måneder på rejsende fod. Fælles for de tre ture er det er lande jeg kender i forvejen og hvor jeg ved hvad der venter.

Et af mine nytårsforsætter er lide mere aktivitet på min blog. Indtil første indlæg fra Munchen, hvor håndboldherrerne starter turneringen, får du lige et kig på de bedste billeder fra 2023.

Godt nytår!

Champions League i Parken: FCK – FC Bayern München. FCKs Lukas Lerager har scoret til 1-0 og der jubles.
Championes Leaque i Parken: FCK – Manchester United. FCKs Lukas Lerager har scoret til 3-3 og jubler med Orri Oskarsson og Jordan Larsson.
VM i kvindehåndbold i Boxen i Herning. Semifinale: Danmark – Norge. Danmarks Simone Petersen og Helena Elver efter kampen.
Statsministeren afgiver redegørelse i Folketingssalen på Christiansborg. Enhedslistens politiske ordfører Mai Villadsen (Ø), Nye Borgerliges formand Pernille Vermund (D), Radikales formand Martin Lidegaard (B), SFs formand Pia Olsen Dyhr (F) og Danmarksdemokraternes Inger Støjberg (Æ) lægger råd op efter mødet.
Ugens billede til Rejser: På Brandhøjbanen i Hedeland kan man for beskedne 25 kr. få sig en tur med minijernbanen der er hele 1200 meter lang.
EM-kvalifikation i Parken: Danmark – Finland. Danmarks Rasmus Højlund jubler efter scoring til 2-1.
Overdragelsesforretning i Digitaliserings- og ligestillingsministeriet. Venstres Marie Bjerre (V) overdrager ministeriet til Digitaliseringsminister og minister for ligestilling Mia Wagner (V). Departemenschef Sophus Garfiel.
Snevejr på Rådhuspladsen.
Formand i FH Lizette Risgaard taler med pressen foran Fagbevægelsens Hovedorganisations hovedkvarter på Islands Brygge.
Dansk-Israelere i støttedemonstration foran Eigtveds Pakhus til fordel for de pårørende til Hamas-gidsler. Udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen (M) møder en pårørende til et gidsel.