Ny år og nytårsforsætter….. Et af dem er at optimere og forbedre mine billeder der bliver sendt hurtigt til nettet. Det er helt fint med Wi-Fi transmittere (altså ikke opsætningen – men når man har fået det op og køre…), men jeg tror en af de ting der måske kan gøre jeg stadigvæk er i arbejde når året er omme, er hvis jeg sender i en god kvalitet og så hedder det computer-redigerede billeder. En anden ting er de stadig større krav om video. Det er det nye sort på chefgangene rundt omkring og så er der kun én ting at gøre….
Hurtig redigering af både stills og video sendt fra stedet!

Mød derfor det sidste nye for WEB-fotografer: MOLLE. Eller som det rigtigt hedder: Modular Lightweight Load-carrying Equipment.
Konceptet stammer fra militæret hvor soldaten i felten kan sammensætte sit udstyr efter hvilken opgave han skal ud på. Rygsæk og/eller bæltetasker kan sættes sammen på mange forskellige måder. Det undre mig faktisk hvorfor “ThinkTank” drengene ikke har tænkt på det noget før.
Nå, men nu prøver jeg altså foreløbig denne lille rygsæk og om et par dage kommer for nogle små bæltetasker der både kan hænge i mit bælte eller på rygsækken. Så ser vi.
I rygsækken har jeg følgende:

Computer med oplader
4G modem
Kortlæser
Forlængerledning
Videolys
Microports
Mikrofon
Batterier til kameraer
1.4 telekonverter
Flash

Over skulderen har jeg så 2 1DX med 24-70 og 70-200.

Med det tror jeg jeg kan klare 90 % af de opgaver jeg kommer ud for udover sporten.

Rygsækken har jeg købt hos Army-Star på dette link.

Mere følger……