Læsere af denne blog vil vide at jeg er en stor fan af Photo Mechanic – programmet bruger jeg til at udvælge, tekste og sende billeder hjem til redaktionen. Det er nu kommet i en forbedret udgave – 5.0.

Det nye er baggrunden der er sort/grå og teksten hvid. Ikke det mest læsbare men ok.

Det går dog at lave IPTC feltet med sort tekst på hvid baggrund. Det er også muligt kun at tage de IPTC felter med man har brug for og det er ikke dårligt, da der er ikke mindre end 69 felter hvis man tager det hele med!

En anden god ny ting er muligheder for at sende direkte fra IPTC info vinduet. Rigtig smart.

En anden forbedring er muligheden for auto ingest – du stikker CF-kortet i kortholderen og vupti kopieres dine billedfiler fra CF-kortet over på din harddisk og CF-kortet skuppes ud fra skrivebordet uden du skal gøre noget som helst.

Det går dejligt hurtigt at kigge billederne igennem, sotering efter f.eks. filnavn eller optagelsesdato går meget hurtigere end med den gamle udgave.

Alt i alt en fint opgradering som kun kan anbefales alle Photo Mechanic brugere….

Læs mere på Camerabits hjemmeside, som du finder her.