Efter 3 regnfulde sommerferie uger er jeg så klar som jeg kan blive, til et af de mere travle efterår i nyere tid. Masser af fodbold og så valget.

Derfor har jeg brugt lidt tid de seneste dage på at opdatere mine codereplacements.

Og hvar er så det? Jo en meget smart detalje som programmet Photo Mechanic har indbygget. Hvis man vil undgå at skrive f.eks. “Socialdemokraternes leder Helle Thorning-Schmidt” fuldt ud hver gang, men i stedet skrive “$s$ $sht$” , ja så hved du hvorfor jeg har brugt tid på det. Listen laves som enkelt txt. dokument og loades ind i Photo Mechanic. Den kan f.eks. se sådan ud:

Endnu smartere er det med sport. Her kan en ikke sportsinteresseret sportsfotograf – mig – redde sig med kun nummeret på spillerens trøje. “k10” er f.eks. HB Køges Mads Laudrup.

Smart ikke.

Så nu er superligaen klar til brug, første kamp i mandag aften i Herfølge, onsdag i Odense og så i Brøndby på næste søndag.

Valget? Det ved kun lille Lars fra Græsted!