Som lovet kommer her listen over udstyr til håndbold VM i Malmø.

Jeg har pakket min nye Shape Shifter rygsæk med to Canon 1dmkIV, 16-35/2.8 og 70-200/2.8 samt flash og computer med tilbehør. På billedet er der desuden en 24/1.4 og en 24-70/2.8 som jeg har med til “normale” opgaver i det virkelige liv udenfor håndboldhallen.

I min rullekuffert har jeg min to vigtigste objektiver, nemlig min 200/2.0 og 400/2.8. Samt en 135/2.0 som reserve objektiv. Endelig er det mit trådløse sendeudstyr, der måske skal bruge senere i turneringen. Da jeg er tilbage i Danmark hver dag, er der ingen grund til at have reservekamera med, ellers ville jeg have en af mine trofaste mkII´ere med. Jeg medbringer endnu ikke remoteudstyr – der er vist ingen grund til at udfordre de svenske arrangører mere end højst nødvendigt – de har vist nok at gøre med bare at få det trådløse net til at fungere. Men kommer vi videre er det måske en ide at anbringe et kamera på en catwalk og lave det hele lidt foroven…

I aften venter Rumænien og forhåbentlig bliver det mere spændende end fredag, nu ser vi…