Ugen har budt på undervisning på Norsk Institut for Jornalistik i Frederikstad tæt på den svenske/norske grænse. Meget, meget hyggeligt kursus med 9 gode norske kolleger der arbejdede hårdt for at lære alt om soundslides og lydredigering.

Jeg har jo lavet en del kurser før, så med i mine tasker med mikrofoner, lydoptagere og kameraer, var der også et par små transportable harddiske. Den ene indeholder alle filer og programmer der skal bruges til undervisningen og den anden en komplet back up af min MacBook. Jeg har altid været til “livrem og seler” når det gælder mit arbejde og det satte jeg stor pris på mandag eftermiddag hvor min harddisk i min MacBook døde. Bang! Men ingen panik, bare ind med et firewirekabel og forbinde min back up handdisk med min MacBook og vupti så kørte jeg resten af kurset fra den.

Har du Mac så kig på programmet “SuperDuper” der kan downloades her. Det koster under 200 kr. og redder dig fra meget ekstraarbejde når din computer er nede og du skal have en ny harddisk i….

Nu afventer jeg så vores to fantastiske IT folk på Politiken, Erik og Rasmus ringer og fortæller min MacBook igen er oppe og køre.

Ellers er Sportsshooters nye månedbrev ude, klik her og læs en meget interessant historie fra det amerikanske om hvordan det er at blive fyret fra sit fotografjob og her hvis du vil vide hvordan man laver sine egne kabler til remotes.

Ha´en god weekend og klik her i næste uge, nu skulle opdateringerne komme lidt oftere…..