….i Final Cut Pro.

For dem der ikke ved det er det et videoredigeringsprogram. Det skal man kunne når man som jeg laver multimediaproduktioner. Så jeg har været på kursus i programmet. Et skræmbillede ser sådan ud:

Forvirret? Jeg er – ialtfald hvad angår hvilke formater videoerne skal ind og ud af programmet. Selve redigeringen er til at finde ud af, lyddelen er jo ikke den store overraskelse når man har lavet over 200 soundslides……

Ellers venter vi jo allesammen på Anders Fogh Rasmussens afgang, der kan komme når som helst, men helst ikke mandag aften. Der er en stor del af de københavnske pressefotografer nemlig til lysfest i Tivoli. En gammel tradition fra lige efter besættelsen. God mad og drikke og en aften med gode kolleger. Ikke værst. Men lad os nu se….

I øvrigt tankevækkende at Lars Løkke bliver den 3. statsminister i træk der hedder Rasmussen. 

Vi er klar på nettet med billedhjul på både Fogh og Løkke (Løkkehjul!) og med Roald Als bedste tegninger. Men altså ikke før han går af…… Jeg fik lavet et lille billedhjul torsdag aften da Fogh bliv officiel kandidat, se det her.