Det er søndag og endelig har jeg haft tid til at kigge nærmere på min seneste anskaffelse: Dell Mini 9. 

Jeg har købt den som et alternativ til min PDA. Jeg har haft god brug for den med alle de skyderier der finder sted i København for tiden. Men den har sine begrænsninger, f.eks. optagelser i dårligt lys – det er her jeg tænker den lille nye Dell kunne komme ind i billedet.   

Hvis man sammenligner de tre bærbare computere ser det sådan ud:

Og hvis man kigger på skærmbilledet mellem min MacBook og mini Dell ser det sådan ud:

Der er ikke meget plads på den harddisk, der ikke er en harddisk på den lille Mini 9 – kun 16 GB, så jeg har bestilt en 32 GB SSD. UPS kommer forbi med den en af dagene og så er det det sjove starter, nemlig at få Mac OSX ind på den lille maskine. Mere følger. Læs i mellemtiden om de forskellige computere på Rob Galbraiths hjemmeside her.