Uge 7 er der som bekendt vinterferie og derfor ikke særligt travlt. Tag dog et kig pågå en stille og meget varieret arbejdsuge:

Mandag

Hovedstadens Beredskab arbejder ved en brand i en industribygning på Hadsundvej i Rødovre. Kredsløbsrøgdykkere arbejder på taget af bygningen.

Først brand i Rødovre – kommer selvfølgelig først til efterslukningen – men det er også bare en lille historie.

Omar Marzouk fylder 50 år, her fotograferet i sin have på Frederiksberg.

Derefter et fødselsdagsportræt på Frederiksberg.

Den 68-årige Erik H. Andersen fra Frederiksberg er bedst kendt under navnet “hejremanden”, Han fodrede tidligere hejrene i Frederiksberg Havne, men må nu nøjes med en græsplæne ved Frederiksberg Hovedbibliotek.

Så en lille reportage med hejremanden ude på Frederiksberg – dejligt til en forandring at have en journalist med på en opgave hvor det ikke er sikker der kommer noget ud af det. Men der gjorde der så….

Tirsdag

Vi skal handle dagligvarer i Sverige og se, hvor meget man kan spare. Her indkøb i Willys i Emporia i Hyllie ved Malmø.

Reportage i Malmø med pristjek i Emporia indkøbscenteret.

Onsdag

Beboerne på Corona Camping ved Borup nær Køge, demonstrere mod Køge kommune, der vil smide pladsens faste beboere ud, kun 14 dage før campingsæsonen starter.
Beboerne på Corona Camping ved Borup nær Køge, demonstrere mod Køge kommune, der vil smide pladsens faste beboere ud, kun 14 dage før campingsæsonen starter. Michael og Susanne Palskov Farnø med deres advokat Knud Foldschack modtager Køges kommunes udsendte medarbejdere.

Tager til corona Camping i Borup, hvor beboerne ikke må være hele året. To stakkels embedsmænd fra Køge kommune er forbi for at se at ingen er flyttet endnu. Jeg har ingen journalist med, så der kommer intet på net eller i papiravisen. Hm!

Torsdag

Det bliver kun til en lille rundspørge – jeg skal spare jer for billederne….

Fredag

Et nyt apparat, som Rigshospitalet er begyndt teste med, kan sandsynligvis kurere kronisk bronkitis, så patienterne kan få et bedre liv. Cheflæge Michael Perch og Overlæge Kristine Jensen fra Hjertecenteret på Rigshospitalet.
Magnus Jensen, direktør for Steno Diabetes Center Copenhagen. Til Monitor Medie.
Beboerne i tre af Bellahøjhusene i Brønshøj, evakueres før stormen Otto rammer København. Tre af højhusene er så ustabile i blæsevejr det ikke er sikkers at være i dem.

To historier på to forskellige hospitaler og så lidt stormreportage.

Lørdag

Copenhagen Light Festival. 3. – 26. februar 2023 bliver København lyst op af lysskulpturer – her indre by og Knipplesbro.

Har fri, men laver lidt billeder fra Copenhagen Light Festival – med min Fuji´er.

Søndag

Superliga på Lyngby stadion: Lyngby – FC Nordsjælland. Lyngbys Pascal Gregor og FC Nordsjællands Wahid Faghir.
Superliga på Brøndby stadion: Brøndby – AC Horsens. Brøndbys Nicolai Vallys jubler efter scoring til 1-0.
Superliga på Brøndby stadion: Brøndby – AC Horsens. Brøndbys Ohi Omoijuanfo med AC Horsens Malte Kiilerich Hansen og Magnus Jensen.

Superliga start, først i Lyngby og derefter i Brøndby. Lang, kold dag der godt kunne være endt bedre i avisen, men sådan er der så meget.

Mere følger…