Jeg arbejder som bekendt søndag-fredag i tre uger og så har en uge fri. Her kommer de sidste seks arbejdsdage eller ugen der gik:

Nationes League i Parken: Danmark – Frankrig. Danmarks Mikkel Damsgaard og Frankrigs Kylian Mbappé.
Nationes League i Parken: Danmark – Frankrig. Danmarks Andreas Skov Olsen har scoret til 2-0 og jubler med Rasmus Kristensen og Christian Eriksen.
Nationes League i Parken: Danmark – Frankrig. Jens Stryger Larsen, Christian Eriksen og Kasper Schmeichel efter kampen.
Nationes League i Parken: Danmark – Frankrig. En glad Kasper Schmeichel efter kampen.

Søndag er der landskamp i Parken: Danmark – Frankrig, som vi vinder 2-0. Ikke det store billedmæssigt, men god stemning i Parken.

Pressemøde i statsministeriet om regeringens nye reformudspil ”Danmark kan mere III”. Uddannelses- og forskningsminister Jesper Petersen (S), Finansminister Nicolai Wammen (S), Statsminister Mette Frederiksen (S) og Social og ældreminister Astrid Krag (S).
Pressemøde i statsministeriet om regeringens nye reformudspil ”Danmark kan mere III”. Statsminister Mette Frederiksen (S).
Pressemøde i statsministeriet om regeringens nye reformudspil ”Danmark kan mere III”. Finansminister Nicolai Wammen (S).

Mandag starter med redigering af flere billeder fra Parken og så et pressemøde i Statsministeriet…

Der er en lille tendens til at flere unge går i solarie. Her en gæst i et solarie i København.

..derefter en lille tur i et solarie …..

Interview med den verdenskendte historiker Antony Beevor på Lindhardt og Ringhof.

….for til sidst at lave et portræt af den berømte forfatter og historiker Antony Beevor – der blev jeg sgu næsten lidt starstruck – har læst ALT hvad han har skrevet.

Statsminister Mette Frederiksen deltager i åbningen af gasledningen Baltic Pipe i Stettin, Polen, her i flyet på vej til Polen med pressechef Sophie Bremer.
Statsminister Mette Frederiksen deltager i åbningen af gasledningen Baltic Pipe i Stettin, Polen, sammen med Klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S).
Baltic Pipe kompressorstationen i Goleniów nær Stettin i Polen.

Tirsdag var jeg med statsminister Mette Frederiksen i Stettin i Polen for at åbne en ny gasrørledning. Afsted fra Kastrup kl. 10 og hjemme igen kl. 14. Turen bliver lige pludselig meget mere nyhedsbåren pga. gaslækagen i Østersøen. Sender via min model ét enkelt billede til nettet fra Polen – forbindelse var virkelig dårlig – og laver resten i flyveren på vej hjem. Sjov dag.

Cafekontrol: Auren’s Deli på Godthåbsvej på Frederiksberg.
Madanmeldelse: Oberra på Skjolds Plads på Nørrebro. – Ceviche på hamachi.

Onsdag bliver det kun til et cafetjek og en restaurantanmeldelse.

Ældre Sagen holder partilederdebat med fokus på ældreområdet. Konservative Folkepartis formand Søren Pape Poulsen (C) og Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen (V).
Ældre Sagen holder partilederdebat med fokus på ældreområdet. Statsminister Mette Frederiksen (S), Dansk Folkepartis formand Morten Messerschmidt (O), Radikales politiske leder Sofie Carsten Nielsen (B) og Konservative Folkepartis formand Søren Pape Poulsen (C).

Torsdag er de fleste partilederne til paneldebat hos Ældre Sagen på Christianshavn. Meget godt at have de fleste her en lille uge før valget…..

Finansminister Nicolai Wammen (S) fremlægger regeringens 2030-plan på et pressemøde i finansministeriet.
MitID. Digitalisering. Smartphone.

Fredag er lille hurtigt pressemøde i finansministeriet og en mobil med MitID- det bliver så billede 527 i denne uge – og så har jeg fri indtil søndag – hvor det hele starter forfra.

God weekend!