Det har været et par ret travle tre uger – lidt over 1400 billeder er afleveret, 7 fodboldkampe og 9-10 pressemøder. Partierne holder som bekendt pressemøde efter deres sommergruppemøder så dem har jeg lavet en del af.

Konservative Folkepartis formand Søren Pape Poulsen (C) holder pressemøde på Christiansborg.
Konservative Folkepartis formand Søren Pape Poulsen (C) holder pressemøde på Christiansborg.
Statsminister Mette Frederiksen (S) holder pressemøde efter socialdemokratiets sommergruppemøde i Odense. Her Socialdemokraternes Leif Lahn Jensen (S), Statsminister Mette Frederiksen (S), Finansminister Nicolai Wammen (S) og Socialdemokraternes Rasmus Stoklund (S)
Venstre holder pressemøde efter sit sommergruppemøde på Hotel Marienlyst i Helsingør. Venstres Sophie Løhde (V), Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen (V) og Venstres Thomas Danielsen (V).
De konsesrvative holder pressemøde efter sommergruppemødet på Egelund Slot. Konservative Folkepartis Rasmus Jarlov (C), Konservative Folkepartis formand Søren Pape Poulsen (C) og Konservative Folkepartis Mette Abildgaard (C).
Enhedslisten holder pressemøde i Bibliotekshaven efter sommergruppemøde. Enhedslistens Rosa Lund (Ø), Enhedslistens Peder Hvelplund (Ø), Enhedslistens politiske ordfører Mai Villadsen (Ø) og Enhedslistens Victoria Risbjerg Velásquez (Ø).
Pressemøde på Marienborg om regeringens udlændinge- og retspolitik. Udlændinge- og integrationsminister Kaare Dybvad Bek (S), Justitsminister Mattias Tesfaye (S), Statsminister Mette Frederiksen (S) og Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S)

Lidt svært af variere motiverne, men billederne bliver brugt meget, særligt på nettet. Ud over alle mulige andre opgaver så har der også været en del fodbold. Ud over superligaen spillede FCK Championes League playoff i Parken, med Andreas Cornelius i aktion for modstanderne fra Trabzonspor – for kun små tre uger senere at fotografere ham som ny spiller for – FCK! Sådan er der så meget.

Superligafodbold på Brøndby stadion: Brøndby – OB. Brøndbys Daniel Wass med OBs Issam Jebali og Luca Kjerrumgaard.
Champions League-playoff i Parken: FCK – Trabzonspor. Trabzonspors Andreas Cornelius og FCKs Davit Khocholava.
Superligafodbold i Parken: FCK – Silkeborg. FCKs Andreas Cornelius.

Så er der det med luftballonen. Min kære kone gav mig en tur med en sådan tingest da jeg fyldte 60 sidste år og forleden fik jeg endelig taget mig sammen.

Luftfoto fra Varmtluftballon på flyvning fra Ringsted til Tyberg. Ballonen fra Dreamballon gøres klar i Ringsted.
Luftfoto fra Varmtluftballon på flyvning fra Ringsted til Tyberg. Passagere omborg på Dreamballon nyder turen.

Kort fortalt: Fantastisk oplevelse – kan varmt (det er det med brændere kørende) anbefales – hvis du ikke har højdeskræk!

Mere følger….